Ciclisme

Ciclisme

Volta a Catalunya

El jove Hodeg, primer líder de la Volta

Ciclisme. El colombià de 21 anys ha sorprès altres velocistes experimentats com Bouhanni i Bennett en el final de l’etapa inicial de la cursa catalana, amb sortida i arribada a Calella

El jove colombià Álvaro Hodeg (Quick-Step) s’ha emportat amb molta superioritat la primera etapa de la Volta, amb sortida i final a Calella, i es converteix en el primer líder de la general. El corredor de 21 anys ha superat en l’esprint els principals favorits en les arribades massives, Sam Bennett (Bora) i Nacer Bouhanni (Cofidis), que s’han hagut de conformar amb el segon i el setè lloc, respectivament. El Quick Step ha demostrat novament que és un dels equips que millor prepara l’esprint i que té velocistes de renom i joves amb talent per rematar la feina.

La primera etapa de la Volta ha començat a dos quarts de dues del migdia i s’ha caracteritzat per una escapada de quatre corredors –Grivko (Astana), Turek (Israel Cycling), Molina (Caja Rural), Bohli (BMC), Irizar (Trek) i Ezquerra (Burgos)– que s’ha mantingut viva fins al peu de l’únic obstacle muntanyós, el Collsacreu, de tercera categoria, a 20 quilòmetres de la meta. Aleshores, el Movistar d’Alejandro Valverde, Nairo Quintana i Marc Soler ha controlar el gran grup fins a l’entrada de Calella. El Cofidis, el Bora i el Quick-Step han buscat el lloc al davant del grup i finalment el gran beneficiat ha estat l’imberbe Hodeg, que ha celebrat la victòria més important de la seva carrera fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)