Atletisme

atletisme

mundial de marxa

Quatre catalans aniran al mundial de marxa per equips

Atletisme. Jesús Ángel Garcia Bragado, Raquel González, Mar Juárez i Mariona Garcia formaran part de la selecció estatal i estaran a Taicang (Xina) el 5 i 6 de maig

Quatre marxadors catalans han estat seleccionats per format part de l’equip de la Federació Espanyola d’Atletisme que disputarà el mundial de marxa per equips que es farà el 5 i 6 de maig a la localitat xinesa de Taicang. En la categoria masculina Jesús Ángel Garcia Bragado (ISS L’Hospitalet) competirà en els 50 km marxa, i era l’únic que ja tenia la plaça assegurada abans de la convocatòria del director tècnic de la RFEA, Ramón Cid. En la categoria femenina han estat cridades tres marxadores catalanes en les tres proves que es disputaran. Raquel González (FC Barcelona) competirà en els 20 km marxa, mentre que Mar Juárez (Avinent Manresa) ho farà en els 50 km. En la prova femenina dels 10 km de la categoria sub-20 ha estat convocada Mariona Garcia (FC Barcelona).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)