Ciclisme

Ciclisme

Volta a Catalunya

De Gendt sacseja la Volta

Ciclisme. El belga del Lotto Soudal guanya a Camprodon la tercera etapa després de culminar una llarga escapada i se situa líder de la general

Thomas de Gendt (Lotto Soudal) s’ha adjudicat la tercera etapa de la Volta Ciclista Catalunya, que ha unit Sant Cugat del Vallès i Camprodon (153 km), i s’ha situat líder de la classificació general després de superar el corredor murcià Alejandro Valverde (Movistar), que se situa segon. La victòria del ciclista belga ha estat una autèntica obra d’orfebreria. És el seu tercer triomf a Catalunya.

De Gendt s’ha escapat amb Lluís Mas (Caja Rural), Pablo Torres (Burgos) i Mikel Bizkarra (Euskadi) molt aviat. El grup s’ha anat desintegrant durant l’ascens al coll de Bracons, de primera categoria (km 100). El belga ha fet valer la seva experiència per coronar primer el port, amb un minut i mig d’avantatge respecte del pilot, i Mas i Ezquerra han connectat durant el descens. Però De Gendt s’ha tornat a escapar i ha coronat el port de Collabós, de segona, amb un minut i quaranta segons d’avantatge, que ha sabut administrar fins a la meta de Camprodon.

En el gran grup hi ha hagut moviment en el tram final i s’ha format un quartet de molt de nivell amb Nairo Quintana (Movistar), Thibaut Pinot (FDJ), Mathias Frank (AG2R) i Simon Yates (Mitchelton). Però no han pogut connectar amb el belga ni distanciar-se de la resta de favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)