Handbol

L’oxigen és a Torrelavega

Handbol. El Bordils busca la segona victòria fora de casa contra el difícil Torrelavega amb l’objectiu d’allunyar-se de la zona de descens

A un punt del descens i amb set jornades per evitar-lo. Aquesta és la situació que avui encara el Bordils en la seva visita al Torrelavega. Un desplaçament “més que complicat”, com reconeix l’entrenador, Sergi Catarain, en el qual, malgrat tot, els dos punts serien oxigen en vena si l’equip blanc-i-verd és capaç de tornar de Cantàbria amb la victòria. No serà fàcil, ni de bon tros. Al fet que el Bordils només ha estat capaç de guanyar un partit fora de casa, contra el Palma del Río (23-24), s’hi afegeix la circumstància que el Torrelavega es troba en plena lluita per assolir l’ascens a l’Asobal.

Catarain es congratula que disposi d’una de les convocatòries més àmplies en un desplaçament aquesta temporada. Considera que no poder disposar de tots els seus jugadors és una de les causes dels mals resultats del Bordils en les seves visites a fora: “Sabem que els desplaçaments ens costen. Tenim l’handicap que sempre ens falta gent i per això no som tan competitius.” Aquest cop disposarà de setze jugadors, això sí, amb Uri Márquez amb un trencament de fibres a la cuixa i amb Sergi Mach amb molèsties a l’adductor.

“Hem preparat el partit a consciència, intentarem aprofitar les seves febleses per puntuar”, explica Catarain. Febleses que el Torrelavega, equip en el qual juga l’exjugador del Bordils Dalmau Huix, ha posat de manifest les dues darreres jornades, en les quals ha obtingut un empat i ha encaixat una derrota. Una lleugera mala ratxa que, després de la victòria més àmplia de la temporada dissabte passat (25-15 contra el Lanzarote), el Bordils ha d’intentar aprofitar per posar els fonaments de la seva cinquena permanència a Plata.

LA PRÈVIA

Espero que no hàgim d’arribar a la darrera jornada per salvar-nos. Confio que els rivals directes fallin contra nosaltres
Ara mateix una victòria a fora seria molt important en el camí cap a la nostra salvació
Sergi Catarain
ENTRENADOR DEL BORDILS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)