Ciclisme

ESPORTS

Schachmann, un aventurer amb fortuna

Ciclisme. L’alemany del Quick-Step s’ha endut la sisena etapa de la Volta a Torrefarrera després de culminar amb èxit una escapada de cent quilòmetres amb Rubio. Valverde ha mantingut el primer lloc a falta d’una etapa

L’alemany Maximilian Schachmann (Quick-Step) s’ha endut la sisena i penúltima etapa de la Volta en imposar-se a l’esprint de Torrefarrera a l’espanyol Diego Rubio (Burgos), en una etapa condicionada per les inclemències meteorològiques, que han provocat que l’organització hagi hagut d’escurçar l’etapa que havia de sortir des de Vielha, però finalment ho ha fet des de La Pobla de Segur. Aquest canvi ha fet que es reduís el recorregut de 194 quilòmetres a 117. Schachmann i Rubio han protagonitzat l’escapada del dia i han aconseguit fer-la arribar a bon port ja que el gran grup s’ha despertat tard.

La jornada no ha comportat canvis a la classificació general que continua encapçalada pel murcià Alejandro Valverde (Movistar) amb setze segons d’avantatge respecte el colombià del conjunt Sky Egan Bernal. Demà es disputa l’última etapa amb inici i final a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)