Ciclisme

Sinués i Terradas, primers vencedors de l’Open BTT

Ciclisme. La cita disputada al ‘bike park’ de les Preses, la primera de les cinc del calendari, va superar els 300 participants

L’Open BTT Girona Càrniques Celrà 2018 va donar el seu tret de sortida ahir amb la primera de les seves cinc curses, a les Preses al nou bike park –seu de l’escola del Club Ciclista Olot Infantil, que solia organitzar aquesta cursa a Sant Joan les Fonts– amb més de 300 participants. En les categories absolutes, els vencedors van ser Mario Sinués (Massi TBikes Amunt CC) i Laura Terradas (Irontech Tecnic Ambisist). La cita garrotxina, a més, va servir per proclamar els campions catalans universitaris de BTT, amb títol per al mateix Sinués (UAB) –Gerard Blanch i Oriol Frigola, els dos de la UdG, el van acompanyar al podi– i per a Júlia Ribas (UdG), millor sub-23 femenina amb Catema.cat.

Mario Sinués va ser el més ràpid en la cursa que tancava el programa competitiu i que es disputava al circuit llarg –n’hi havia un de curt per a les curses de promoció–, amb 1h13:11 i mig minut de marge respecte de Narcís Lopes (Biking Point), segon. Francisco Javier Díaz (Gramabikes) va completar el podi elit superant per un segon Francesc Freixer (Esteve GE) i a 53 de Sinués. Gerard Blanch (Massi TBikes Amunt CC) va ser sisè i millor sub-23.

L’internacional Tomàs Misser (Orbea) va guanyar la cursa júnior, cadet, màster i fèmines, en què va ser l’únic que la va fer en menys d’una hora per imposar-se en la categoria màster 40 amb 1:41 de marge sobre Arnau Rota (Biketraining CC) i 1:48 respecte de Santi Martínez (Esteve GE), també màsters. Martí Cateura (Coluer-Ixcor) va ser setè i millor júnior; Laura Terradas, 30a i millor elit femenina, i Júlia Ribas, 37a.

Les cinc curses de promoció van tornar a tenir una elevada participació, com a les cites de la copa Catalunya de Palafrugell i Vilajuïga. Marc Bragulat i Laia Bragulat (Irontech Tecnic Ambisist) van ser els vencedors en prebenjamí; Ruben Caballero (Bike Garraf) i Lucía Gutiérrez (Jufré Vic-ETB), en benjamí; Lucas Strahokinsky (Vilajuïga) i Adriana Vargas (Palafrugell), en principiant; Marc Zafra (Noel–Tadesan Olot) i Kyra Gali (Vilajuïga), en aleví, i Adrià Franquesa (Jufré Vic-ETB) i Paula Recio (Palafrugell), en infantil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)