Esports de muntanya

Bronze en esprints per a Marta Garcia Farrés

Esquí de muntanya. L’osonenca acaba en el podi de la prova que obria la darrera copa del món, en la qual Oriol Cardona va ser setè

Marta Garcia Farrés va ser tercera en els esprints de la copa del món ahir al vespre a Madonna di Campiglio, on es disputa la darrera prova del calendari, que es tancarà demà al matí amb la cursa individual. L’esquiadora de Calldetenes va ser tercera en la final, a deu segons de la francesa Laetitia Roux, vencedora i campiona dels esprints, que supera Clàudia Galícia –absent en la prova alpina per una lesió al canell– en la general de la copa del món. Garcia Farrés, del Cerdanya Skimo Team, va entrar a només un segon de la segona, la suïssa de categoria promesa Marianne Fatton. La cerdana Júlia Casanovas va ser desena i sisena millor promesa.

En la categoria masculina, Oriol Cardona va ser setè després d’acabar fora de la final, que va guanyar Michele Boscacci, líder de la general absoluta. El banyolí, que arribava segon a la classificació d’esprints i tercer a la general, va acabar fora per 1,24 segons. El cassanenc Marc Pinsach va ser eliminat en els quarts, i, en la categoria júnior, el campió d’Europa de verticals, Pau Coll, va fer l’onzè millor temps en la qualificació, però també va ser eliminat en els quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)