Ciclisme

Guillem, 1 - Laura, 2

Ciclisme. Triomf de Cassú en la seva estrena a l’Open BTT Girona-Càrniques Celrà, amb ple per a Terradas

Guillem Cassú (Radikal Bikes) i Laura Terradas (Irontech Tecnic Ambisist) van ser els vencedors de l’Open BTT Girona-Càrniques Celrà, de què la segona de les cinc proves es va dur a terme ahir a Castell d’Aro, després de l’estrena a les Preses, just avui fa una setmana, el dilluns de Pasqua. És el primer triomf del bordilenc en la seva aparició en el campionat –va guanyar la volta a Eivissa en categoria individual el cap de setmana anterior després de tres etapes–, mentre que la corredora del BTT Fornells repeteix victòria i es consolida en la general, que en elit masculí lidera Narcís Lopes.

Uns 280 corredors van participar en la prova que organitzava el Club Ciclista Platja d’Aro amb el suport de l’Ajuntament, en un circuit tècnic que va rebre una molt bona valoració per part dels participants i amb pluja, al llarg de tot el matí. Cassú, de categoria sub-23, va distanciar-se des de la primera volta de Francesc Creixell (Esteve), segon, i Narcís Lopes (Club Ciclista Biking Point), tercer, a qui va treure 45 segons i 1:53 al final, respectivament. Terradas també va dominar la cursa, amb 1:25 d’avantatge respecte de Meritxell Figueras (ArtsportCeràmic de Luxe), segona. Júlia Ribas (Catema.cat) va tornar a ser la millor sub-23. Pau Costa (Relber Cycling Team) i Ivette Espinar (Coluer-Ixcor) van guanyar en la categoria júnior i Adrián Cuéllar (Medinyà) i Iris Gener (Es Port Grup Esportiu) en la cadet. En les curses de promoció –de prebenjamí a infantil–, inclosa la Kids Cup, la participació va ser de 130 ciclistes.

Quart (27 de maig), Osor (7 de juny) i Fornells de la Selva (8 de juliol) completaran l’Open Girona-Càrniques Celrà.