Patinatge

Paula Martí, campiona estatal júnior a casa

Patinatge artístic. El CPA Palafrugell va organitzar la tercera edició del campionat d’Espanya de figures obligatòries, amb 46 participants

La patinadora de l’Horta Xantal Ramírez va revalidar el títol de campiona d’Espanya de figures obligatòries en categoria sènior, al Pavelló de Patinatge de Palafrugell en la tercera edició del campionat, amb 46 participants de set categories, els tres primers de cadascuna de les quals des de cadet podran participar en el Trofeu Internacional Copa Alemanya, que se celebrarà a Friburg del 8 al 12 de maig.

El CPA Palafrugell tenia quatre representants, el millor resultat de les quals va ser el títol de Paula Martí en la categoria júnior. Carla Martí va ser quarta en aquesta mateixa categoria i Sònia Alsina, segona en la juvenil darrere Laia Fernández (UE Horta). Laura Grau va ser setena en sènior i la resta de títols van ser per a les patinadores del Bigues i Riells Núria Catafal en cadet, Lucía Duarte infantil i aleví. En nois, els campions van ser Marc Cruz (Gramenet) en categoria juvenil i Aleix Bou (Terrassa), cadet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)