Handbol

Dos partits en dos dies

Handbol. El Fraikin Granollers rep avui el Puente Genil i divendres visita el Barça amb la mirada posada a classificar-se per a Europa

La lliga Asobal es reprèn aquesta setmana i ho fa amb un ritme frenètic amb dues jornades seguides que obliguen el Fraikin Granollers a disputar dos partits en només 48 hores. Amb la lliga arribant a la seva fase definitiva –queden sis jornades–, els dos enfrontaments són decisius per als vallesans que estan en plena lluita per classificar-se per jugar la competició europea la pròxima temporada. Aquest vespre el Granollers rep l’Avia Puente Genil (20:30 h) i just dos dies després, divendres, visita el Palau Blaugrana per enfrontar-se al campió, el Barça Lassa (20:30 h).

En aquests moments, el Granollers ocupa la tercera posició que classifica per a la copa EHF i està a quatre punts de la segona que ocupa l’Ademar i que permet jugar la lliga de campions. Els vallesans estan empatats a punts amb la Rioja, que és l’altre equip que jugaria l’EHF i només supera per un punt l’Osca i per dos l’Anaitasuna, que estan lluitant per jugar a Europa. En aquesta jornada la victòria del Granollers és fonamental, ja que també hi ha un enfrontament entre dos rivals directes, l’Osca i l’Ademar.

El rival d’aquest vespre dels vallesans ocupa la tretzena posició amb 17 punts i en té sis de marge sobre la zona de descens. El Puente Genil va perdre l’últim partit a casa contra l’Osca, però venia de sumar dues victòries seguides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)