Ciclisme

Sanz i Queraltó guanyen l’enduro BTT La Selva

Ciclisme. La sisena edició de la prova disputada entre Riudarenes i Santa Coloma de Farners va tenir més de 400 participants

Guillem Sanz (Pivot Camdau Bikes) i Laura Queraltó (Bike Garraf Club Esportiu) van ser els vencedors del sisè enduro BTT La Selva, la segona prova de la copa catalana de l’especialitat, en què hi va haver més de 400 participants. La prova incloïa quatre trams especials en el que es considera un dels llocs de referència de la disciplina al país i a l’Estat, entre Riudarenes i Santa Coloma de Farners, per fer un total de 37 quilòmetres i 1.200 m de desnivell. Les pluges de la setmana prèvia a la cursa van afegir emoció i espectacularitat a un recorregut que l’entitat organitzadora, el REM Riudarenes –que disposava d’un equip de voluntaris format per un centenar de persones–, va batejar amb el concepte back to the flow perquè en l’edició de l’any passat la dificultat d’alguna especial havia estat més elevada del que solia ser habitual en les proves anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)