Tennis

Debut plàcid de Nadal

Tennis. El deu cops campió a Montecarlo es va estrenar superant Bedene, mentre que Ramos, finalista l’any passat, va perdre contra Kohlschreiber

Rafa Nadal (1) i Novak Djokovic (9) van fer els deures amb solvència ahir en els setzens del Masters 1.000 de Montecarlo. Nadal, deu cops campió i màxim favorit, va derrotar l’eslovè Aljaz Bedene (58è) per 6-1 i 6-3 en 78 minuts. El segon enfrontament entre tots dos –2-0– es va resoldre amb quatre breaks del manacorí i cap del seu rival. El rival en vuitens serà el jove rus de 21 anys Karén Khatxànov (38’).

Djokovic, per la seva banda, va haver de patir contra el perillós croat Borna Coric (39è) però continua confirmant la seva recuperació: 7-6 (2) i 7-5. El serbi va necessitar deu pilotes de partit per segellar el triomf contra un rival dur físicament i extremadament sòlid des del fons. Amb 5-3, Djokovic va tenir les dues primeres oportunitats. Amb 5-4 en va malbaratar set més, però, sense deixar-se arrossegar pels nervis, va trencar de nou el servei de Coric en l’onzè joc i va tancar el partit a la desena. Reafirmat moralment, el doble campió a Montecarlo jugarà uns vuitens d’alta exigència contra l’austríac Dominic Thiem (5), al qual, però, domina fins ara per 5-1. El segon favorit, el croat Marin Cilic, també va passar contra el madrileny Fernando Verdasco –6-3 i 7-6 (4)– i se les haurà amb el canadenc Milos Raonic. De la mateixa manera, el japonès Kei Nishikori, que ha viscut uns darrers mesos complicats per les lesions i que sembla que arribarà al Barcelona Open Banc Sabadell una mica millor, no va titubejar contra el rus Daniil Medvédev (7-5 i 6-2) i ara li toca el combatiu italià Andreas Seppi.

El català Albert Ramos (15), finalista el 2017, es va acomiadar ahir en el seu segon partit contra el veterà alemany Philipp Kohlschreiber (40è): 6-4 i 6-2 en una hora i 23 minuts. Amb el 6-4 i 2-0, l’alemany havia convertit en or les dues pilotes de break de què havia disposat i tenia el partit coll avall. El mataroní, en canvi, n’havia malbarat tres i ja no en va tenir cap més. Infal·lible, Kohlschreiber va tancar el partit en la primera oportunitat i jugarà els vuitens contra el búlgar Grigor Dimitrov (4). El castellonenc Roberto Bautista (11) es va desfer del toledà Feliciano López per 6-3 i 7-6 (5) i se les haurà amb el belga David Goffin (6).

LA DADA

10
pilotes de partit
va necessitar Novak Djokovic per diluir la resistència de Borna Coric.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)