Atletisme

Arriba la quinzena edició de la marató d’Empúries

Atletisme. La cita, que es disputa el dia 29, serà el campionat de Catalunya incloses totes les distàncies per a minimalista i ‘descalcista’

La quinzena edició de la marató d’Empúries, que es disputarà el dia 29, es va presentar al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, el mateix lloc de sortida i arribada de la marató, la mitja i els 10 quilòmetres. La prova, amb recorregut urbà que ressegueix la façana litoral de l’Escala, des de la costa d’Empúries fins al port, proclamarà els campions de Catalunya dels 42.195 metres. També, de les tres distàncies en la modalitat minimalista i descalcista; una de les novetats d’aquesta edició amb el Patronat de l’Esport de l’Escala cobrint la demanda de corredors descalços. Dissabte es faran, a més de la Fira del Corredor, les curses infantils i una per a adults de 5 quilòmetres, que s’incorpora al programa competitiu de la cita, que fa un any va tenir 1.900 participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)