Esports de muntanya

La primera, per a Marina i Roca

Curses de muntanya. La Costa Brava Stage Run va començar a Blanes amb un centenar de participants. Tossa de Mar, ahir; l’Escala, avui, i Portbou, demà, punts d’arribada de la prova

Xavi Marina, convidat a la primera etapa, va ser el més ràpid en l’estrena de la Costa Brava Stage Run, la primera edició de la qual es duu a terme fins demà amb un recorregut de 125 quilòmetres que ressegueixen el litoral gironí passant per dos parcs naturals. Hi participen un centenar de corredors –es van tancar les inscripcions, quan es va arribar a aquesta xifra– del Canadà, Polònia, Dinamarca, Àustria, la República Txeca, Holanda, Bèlgica, Suïssa o França. La CBSR recupera la filosofia de la Costa Brava Xtrem Running, que liderava Marina i que es va fer fa cinc anys.

Marina va fer els 23 km i 900 m de desnivell positiu de Blanes a Tossa de Mar en 2h08:09. El vencedor de la categoria masculina va ser Stephane Vinot, amb 2h14:04; Albert Navarro va entrar al cap de mig minut, i Pablo Boada, tercer, a 1:34. Emma Roca va ser la més ràpida en la categoria femenina seguida d’Elodie Tercier i d’Imma Boada. L’Escala avui i Portbou demà són els punts d’arribada de la segona i tercera etapes, de 53 (2.000) i 50 (1.400) amb inici a Palamós i Roses i versions Experience des d’Aiguablava (32 i 1.000) i Cadaqués (30 i 900).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)