Handbol

Canvi d’aires de Cristian Ugalde i Joan Cañellas

Handbol. L’extrem barceloní deixa el Veszprém i jugarà al Hannover, i el central vallesà marxarà del Vardar per incorporar-se al Pick-Szeged

Cristian Ugalde (Veszprém) i Joan Cañellas (Vardar), dos dels nombrosos jugadors catalans que competeixen per diferents lligues europees, canviaran d’aires el curs vinent. L’extrem barceloní tancarà una etapa de sis anys al club hongarès i s’ha compromès fins al 2020 amb el Hannover alemany, que dirigeix l’exblaugrana Antonio Carlos Ortega. Precisament, Ugalde i Ortega ja van coincidir durant tres cursos al club magiar. L’arribada de l’extrem barceloní servirà per suplir la baixa del danès Casper Ulrich Mortensen, que fitxarà pel Barça per cobrir la tornada de Valero Rivera al Nantes.

Joan Cañellas, que el curs passat va guanyar la lliga de campions amb el Vardar i té ben encarrilada la participació en una nova edició de la final a quatre de Colònia, militarà les dues pròximes temporades en el Pick Szeged hongarès, a les ordres de Juan Carlos Pastor. Tot i els bons resultats esportius, el club macedoni ja fa temps que arrossega problemes econòmics. Des que va deixar l’Atlético de Madrid, Cañellas ja ha jugat a l’Hamburg (2013-14), el Kiel (2014-16) i el Vardar (2016-18).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)