Tennis

Nadal elimina Klizan i jugarà demà la semifinal del Godó contra Goffin

Tennis. El balear, lluitador, ha salvat tres pilotes de parcial en el segon acte i ha guanyat per 6-0 i 7-5. Eleva a 42 el rècord de sets consecutius en terra

El balear Rafa Nadal (1) s’ha desfet del botxí de Novak Djokovic, l’intermitent i perillós eslovac Martin Klizan (140è de l’ATP), per 6-0 i 7-5 aixecant tres pilotes de set amb 4-5 del segon acte en contra. El manacorí manté la seva ratxa de 42 sets seguits guanyats sobre terra. Nadal jugarà demà dissabte (16 h) la semifinal contra David Goffin (4). El belga s’ha desfet del castellonenc Roberto Bautista (8) per 6-7 (3), 6-2 i 6-2 en dues hores i 27 minuts.

L’altre duel el disputaran a partir de les 13.30 h el grec de 19 anys Stefanos Tsitsipas i l’asturià Pablo Carreño (5). L’hel·lè ha eliminat l’austríac Dominic Thiem (3) i el de Gijón ha fet fora el búlgar Grigor Dimitrov (3). En els dobles, el català Marc López i el seu company Feli López també afrontaran la semifinal davant dels colombians Cabal-Farah.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)