Atletisme

Tomasa i Sosa són els campions de Catalunya de marató

Atletisme. La d’Empúries, en la seva quinzena edició, va comptar amb 1.700 participants entre totes les curses disputades

Xavi Tomasa (CD Vallivana) i Mireia Sosa (AA Xafatolls) van ser proclamats ahir campions de Catalunya de marató, amb els seus respectius triomfs en la quinzena edició de la cita a Empúries, disputada amb 1.700 participants entre totes les curses disputades. Tomasa es va adjudicar el títol amb un temps de 2h34:59, seguit de Pedro Ortega (CA Tarragona), amb 2h36:46 i d’Oriol Vilaplana (Velocistes Penedès), que va completar el podi amb 2h37:53. El femení, amb Sosa creuant l’arribada en 3h071:19, el van formar Maria García Alonso (Club Atlètic Palafrugell), amb 3h23:05 i Carme Ballesteros (Domingo Catalán) amb 3h27:54. David Gonzalo (corredors.cat) i Jordi Rabionet (TR Esports Parra) van ser els millors en la mitja, amb triomf femení de Cristina Silva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)