Ciclisme

Betalú, més líder

Ciclisme. Va aconseguir més de cinc minuts d’avantatge en la tercera etapa de la Titan Desert. Anna Ramírez guanya la seva primera etapa

Josep Betalú continua líder de la Titan Desert després de la tercera etapa. El corredor d’Amposta ha protagonitzat una escapada de 55 km juntament amb l’argentí Ignacio Ariel Gili, que ha guanyat a la meta i s’ha convertit en el primer ciclista en la història d’aquesta prova que aconsegueix una victòria d’etapa amb una bicicleta de roda ampla (fatbike).

Ha estat a la meitat del recorregut en què els dos ciclistes s’han escapat i han assolit un primer avantatge de 45 segons en el km 70. Betalú ha començat a marcar el ritme conscient de l’oportunitat d’ampliar el seu avantatge en la general i ha assolit un marge a la meta de 5:32.

En la categoria femenina, duel entre les catalanes Ramona Gabriel i Anna Ramírez. La primera s’ha posat líder de l’etapa, però la segona ha pogut refer-se i assolir la seva primera victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)