Ciclisme

Joan Ayuso, tercera part

Ciclisme. El corredor de la selecció valenciana, que va guanyar el memorial Antonio Miguel fa un any, va ser el més ràpid ahir en la CRI

Joan Ayuso (selecció del País Valencià) va presentar la seva candidatura a revalidar el memorial Antonio Miguel Ramírez, una cursa internacional de la categoria cadet que es disputa aquest cap de setmana a Pals i Palafrugell i que ja va guanyar l’any passat amb triomf parcial en les dues etapes. Ahir a la tarda en la contrarellotge individual disputada a Pals, amb nou quilòmetres de recorregut, Ayuso va aconseguir el seu tercer triomf d’etapa seguit en la cursa que organitza el Club Ciclista Palafrugell. Ho va fer amb una velocitat mitjana superior als 40 km/h i amb un marge de 2 i 8 segons respecte als corredors de la selecció navarresa Igor Arrieta i Unai Aznar.

Ayuso ha de defensar el seu escàs marge avui en la cursa en línia, de 51 quilòmetres en un circuit que comença i acaba a Palafrugell. Els navarresos seran els seus principals rivals, després que ahir tres dels seus corredors acabessin darrere el valencià, que es va mostrar com el més fort en la lluita contra el rellotge. Adrian Ferrer (Autocars Sagalès) va ser cinquè i millor català a 41 segons, el millor cadet de primer any va ser el corredor de la selecció del País Basc Aimar Erostarbe, catorzè, mentre que la millor en la classificació femenina va ser la ciclista del Voló Sophie Gomez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)