Ciclisme

Juan Ayuso tanca el cercle, a Palafrugell

Ciclisme. El corredor de la selecció del País Valencià va guanyar el desè Memorial Antonio Miguel Ramírez, competició internacional disputada aquest cap de setmana, amb triomf en les dues etapes, tal com va fer en l’edició del 2017

Juan Ayuso (celecció del País Valencià) va completar, ahir, el seu ple de triomfs en el Memorial Antonio Miguel Ramírez, després d’adjudicar-se la desena edició de la cita internacional calcant el triomf assolit el 2017, amb victòria en cadascuna de les etapes disputades (dues cada any).

Ayuso i el seu equip van controlar l’etapa d’ahir, de 51 quilòmetres sobre un circuit amb inici i final a Palafrugell, l’endemà de la contrarellotge individual a Pals. La pluja va ser la protagonista i va provocar un grapat de caigudes, que no van afectar el líder de la general. Tampoc els atacs, que va acabar ell mateix amb el que va fer a l’inici del port de Begur, en les dures rampes del cap sa Sal. Ayuso es va escapar en solitari a 11 quilòmetres de l’arribada, malgrat els intents d’Igor Arrieta (selecció de Navarra). El fill de l’exprofessional i director del Movistar Team va ser segon a 46 segons i el també navarrès Unai Aznar tercer a 48 –els tres primers també en la CRI i la general, és clar. Aimar Erostarbe (País Basc) va ser el millor cadet de primer any, Navarra el millor equip i en les classificacions de muntanya i metes volants els vencedors van ser Ayuso –també seguit d’Arrieta i Aznar– i Sergio Grajera (selecció Navarresa) respectivament.

El Club Ciclista Palafrugell, l’organitzador de la prova, va fer un homenatge a Francesc Moradell, delegat a Girona de la Federació Catalana de Ciclisme les tres darreres dècades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)