Handbol

Fi de cicle a Sarrià

Handbol. Dimissió de la junta un any abans, amb un mes per a nous candidats i un grup que ja s’ha postulat

“Pleguem tots en bloc i hi ha un nou grup de gent que, si no surt ningú més, portarà el club a partir del juny quan acabem la temporada”, va dir ahir Alícia Garcia, la presidenta de la Unió Esportiva Sarrià els darrers cinc anys; la junta directiva de la qual va presentar la dimissió un any abans del que estableixen els estatuts. “Pensem que ja hi havíem estat prou temps i havíem aconseguit els objectius que ens havíem proposat, que sobretot era el tema de les infraestructures” argumentava la presidenta, que apel·lava al desgast de l’actual directiva com el motiu per forçar l’entrada d’un col·lectiu de socis que dirigeixi l’entitat els propers anys. “Hi ha un grup que agafarà les regnes quan pleguem”, va afirmar Garcia en referència al relleu que es produirà el 15 de juny si a banda d’aquesta candidatura que ja està perfilant el nou projecte no n’hi ha cap altra que forci la convocatòria electoral.

“Tenim més de dues-centes llicències, és el rècord de la UES. I tenim una base més àmplia que quan vam arribar: el femení ha anat pujant i a part del sènior tenim un equip juvenil i un aleví femení”, valorava la presidenta sobre la trajectòria esportiva del club al llarg del seu mandat, que espera que es renovi amb “noves il·lusions, per no quedar estancats”. L’obra més destacada de la junta sortint és la remodelació del pavelló, estrenada a inici d’aquesta temporada. En el comunicat del club després de la junta extraordinària de la dimissió, es destaca també que la situació actual és “sense deutes i sanejada”. “Un nou projecte esportiu i social molt engrescador, per assolir la màxima cohesió, continuant el treball ja fet i amb nous objectius” és la síntesi de l’única candidatura que ja s’ha postulat per dirigir el club.

El Sarrià té encara fronts oberts com la fase d’ascens del sènior femení, aquest cap de setmana a Banyoles amb tres places per a la màxima categoria de l’àmbit català per a quatre equips, d’una banda, i la lliga a la 1a catalana del juvenil, que si disputa la fase final ho podria fer com a amfitrió perquè la intenció del club és demanar-ne l’organització. El primer equip masculí disputa la copa catalana, la competició que l’estiu passat li va permetre jugar la supercopa, a casa contra el Fraikin Granollers.

BALANÇ

“Tenim més de 200 llicències, el rècord, i una base més àmplia que quan vam entrar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)