Tennis

Zverev regna a Madrid

Tennis. La jove figura alemanya derrota Thiem i guanya el seu tercer Masters 1.000 sense cedir ni una vegada el seu servei

El jove alemany Alexander Zverev (1997) va conquerir el seu tercer Masters 1.000 en imposar-se en la final de Madrid a l’austríac Dominic Thiem (6-4 i 6-4). Zverez va completar tot el torneig sense cedir ni una sola vegada el seu servei, que va tornar a ser una arma letal contra el botxí de Rafa Nadal, que va cedir en menys de 80 minuts.

El número 3 del món va dominar des del principi. Ahir va trencar el servei de Thiem en els dos jocs inicials, i això li va facilitar la feina contra un rival que va decebre.

Amb el títol de Madrid a la butxaca, l’alemany és el cinquè jugador en actiu amb almenys tres Masters 1.000, tot i que encara està lluny dels quatre grans dominadors de la dècada: Nadal (31), Djokovic (30), Federer (27) i Murray (14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)