Tennis

PAULA BADOSA

TENNISTA

“Tant de bo entrar en el Top 100”

A la Bisbal és com jugar a casa?
Més a prop de Begur, impossible. M’hi sento com a casa i tinc moltes ganes de fer-hi un bon torneig. Acabo de fer un bon resultat i crec que això m’ajuda a seguir motivada i amb ganes de continuar millorant.
Aquest any torna a despuntar després de dues temporades difícils.
Vaig tenir lesions. Tinc un cos alt, i és difícil gestionar les lesions quan encara estàs en creixement. També havia d’aprendre a gestionar la pressió. Era molt jove i em va venir tot de cop. Però he madurat i estic millor de les lesions. Ara l’objectiu és continuar millorant, tant mentalment com física. Encara em queden coses per aprendre. Tant de bo pugui entrar en el Top 100 i continuar sumant.
Es troba bé de la lesió que va tenir a Rabat?
Allà jugues cada dia, i gairebé tots els meus partits van ser a tres sets. Vaig tenir un pinçament al nervi que em va afectar la cama i no podia ni córrer. Només em calia descansar uns dies i que em tractessin bé aquest problema. Ja estic millor.
Farà la prèvia de Roland Garros?
Les llistes per jugar-la es van tancar la setmana anterior de Rabat. Amb el bon resultat de Rabat hauria entrat a la prèvia de sobres. Però ara haig d’esperar baixes. No sé si anar-hi i esperar sort o jugar un 25.000 que es fa a Barcelona. Però de Roland Garros tinc els millors records de la meva carrera [campiona júnior 2015].
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)