Tennis

Ramos remunta contra Isner i jugarà contra Djokovic

Tennis. Nadal, el principal favorit, va debutar ahir a Roma apallissant el bosnià Dzumhur

Una meritòria remuntada va permetre al mataroní Albert Ramos (41è de l’ATP) derrotar el nord-americà John Isner, el novè jugador de l’ATP i vuitè cap de sèrie, per 6-7 (5), 7-6 (2) i 7-6 (5) en el Masters 1.000 de Roma. El català, que l’any passat va ser eliminat a Roma precisament pel canoner nord-americà –un dels millors serveis del circuit, que ahir va clavar 30 aces–, s’enfrontarà avui en els vuitens al serbi Novak Djokovic (18è), que ha encadenat dos triomfs per tercer cop aquest curs, després de vèncer el georgià Nikoloz Basilaixvili (74è) per 6-4 i 6-2.

També va debutar amb empenta el balear Rafa Nadal (1), que va apallissar el bosnià Damir Dzumhur (31è) per 6-1 i 6-0 en una hora i se les haurà amb el canadenc Denis Shapovalov o amb l’holandès Robin Haase.

La sorpresa la va protagonitzar el japonès Kei Nishikori (24è), que va fer fora el búlgar Grigor Dimitrov (2) per 6-7 (4), 7-5 i 6-4. El seu pròxim escull serà el veterà alemany Philipp Kohlschreiber (28è). De la mateixa manera, va accedir als vuitens l’argentí Juan Martín del Potro (5), molt solvent contra el grec Stefanos Tsitsipas: 7-5 i 6-3. El seu rival serà el belga David Goffin (9). En noies, va sobtar l’eliminació de la txeca Karolina Pliskova (6) contra la grega Maria Sakkari (42a). Pliskova no va donar la mà a la jutgessa i va trencar la raqueta contra la base del seu seient, una lletja imatge viral que li comportarà una sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.