Tennis

Paula Badosa claudica en uns quarts molt igualats

Tennis. L’empordanesa va perdre contra Von Deichmann (7-6 i 6-4), va igualar el resultat de l’any passat i no perdrà punts en el rànquing WTA

Paula Badosa va quedar eliminada del torneig ITF La Bisbal Solgironès després de perdre en els quarts de final (7-6 i 6-4) contra Kathinka Von Deichmann, la vuitena cap de sèrie. La jugadora de Begur, que era l’única gironina que continuava en el quadre, iguala el resultat que va aconseguir l’any passat en aquest mateix torneig –va caure en els quarts de final contra la campiona del 2016, la mexicana Renata Zarazua– i no perdrà punts en el rànquing de la WTA.

Badosa havia resolt amb facilitat el partit de la segona eliminatòria, jugat contra la ucraïnesa Valeria Strakhova (6-2 i 6-1), però ahir va tenir a l’altre costat de la xarxa una rival de més entitat. La igualtat va ser absoluta en el primer set, si més no fins al joc de desempat. Les dues jugadores van evitar el trencament de servei de la rival, tot i que d’ocasions en van tenir cada una en dos jocs: Badosa, en els jocs 7 i 11 i Von Deichmann en els jocs 4 i 12. En el desempat, Von Deichmann es va posar ràpidament 6-4 i va aprofitar la primera oportunitat per endur-se el set.

El partit es complicava per a Badosa quan va encaixar el primer trencament en contra en el cinquè joc de la segona mànega (2-3). Badosa va reaccionar i el va recuperar tot seguit, però la jugadora de Leichtenstein va aconseguir el trencament definitiu amb el 3-4, després d’una deixada fallida de Badosa. Badosa va arribar a salvar quatre pilotes de partit en el novè joc (4-5), però Von Deichmann va rematar en el següent. La seva rival en les semifinals serà la suïssa Jil Teichmann (2), que ahir va eliminar la paraguaiana Monsterrat González, provinent de la fase prèvia, per 3-6, 6-3 i 6-4.

L’altra semifinal –totes dues es juguen avui a la pista 1 (12 h i 15 h)– aparellarà la cap de sèrie número u, la castellonenca Sara Sorribes, i la russa Vitalia Diatxeno (4), Ahir es van desfer, respectivament, de la sevillana Estrella Cabeza-Candela (7-5 i 6-3), botxí de l’empordanesa Aliona Bolsova, i de la xinesa Xiyu Wang (6-4, 2-6 i 6-4).

Durant la jornada d’ahir també es va disputar la final de dobles, que va guanyar la parella formada per la nord-americana Jamie Loeb i la mexicana Ana Sofía Sánchez. En dos sets van derrotar l’espanyola Yvone Cavalle-Reimers i la nord-americana Chiara Scholl (6-3 i 6-2).

Resultats individual (QF)
Sorribes (1)-Cabeza-Candela 7-5 i 6-3
Diatxenko (4)-Wang 6-4, 2-6 i 6-4
Von Deichmann (8)-Badosa 7-6 i 6-4
Teichmann (2)-González 3-6, 6-3 i 6-4
Resultats dobles (Final)
Loeb/Sánchez 6-3 i 6-2
Cavalle-Reimers/Scholl
Ordre de joc d’avui
Von Deichmann (8)-Teichmann (2) SF
Sorribes (1)-Siatxenko (4) SF
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)