El CN Terrassa desafiarà el Barceloneta en la final

Waterpolo. Els terrassencs s’imposen en el tercer partit del ‘play-off’ semifinal gràcies a la seva millor eficàcia en les superioritats

CN SABADELL 6 CN TERRASSA 10

ASTRALPOOL SABADELL:Cabanas (1), Carrillo, Matoso, Gorria, Bustos, López-Escribano (1), Johannes (2), Gallego, Fenoy, Carrasco, i Mardones (4)CN TERRASSA:Aguilar, Sanahuja (2), Mora, Aguilar (1), De la Fuente, Sánchez (1), Salvador, Agulha, Galeev (1), Rodríguez (2) i Pericas (1).PARCIALS:1-2, 2-2, 1-2 i 2-4.ÀRBITRES:Teixidó i Ortega.

El CN Terrassa es va classificar ahir per a la final de la lliga de waterpolo en imposar-se en el tercer partit de la semifinal a l’Astralpool CN Sabadell a la piscina de Can Llong. L’equip de Dídac Corbacho jugarà ara la final contra el Barceloneta en un play-off al millor de tres partits que començarà dimarts que ve a la piscina de l’equip mariner.

En el partit d’ahir, els egarencs van mostrar-se sobretot molt efectius en les accions de superioritat, fet que els va permetre anar sempre al davant en el marcador tot i la lluita dels de casa, que es van resistir a rendir-se.

Un minut i mig després de l’inici, Fran Sánchez va estrenar el marcador a favor dels visitants. Quan faltaven tres minuts per al final del primer quart, Pericas va fer el 0-2 amb una rematada des de la zona de boia. Carrillo va retallar distàncies i es va arribar al final dels primers vuit minuts (1-2).

El duel es va mantenir equilibrat fins al segon quart. Muller va igualar el partit, però Bernat Sanahuja va situar el 2-3 quatre minuts abans del descans. Un xut de Gonzálo López-Escribano va restablir l’empat, però abans d’arribar a l’equador el brasiler Robert Agulha va anotar el 3-4.

En la represa el CN Sabadell va empatar, però un parcial per als de Dídac Cobacho de 0-2 els va posar al davant amb vuit minuts per davant. En el tram final del partit els terrassencs van aprofitar les superioritats i no van facilitar l’atac als sabadellencs amb una excel·lent defensa. La semifinal es començava a decantar definitivament.

En el quart i darrer parcial, la precipitació i el cansament es va apoderar dels jugadors de casa, que van veure com Aguilar es mostrava molt segur sota pals. Al final del duel amb un marcador final de 6-10 va deixar fora de la final el subcampió de l’any passat.

Els terrassencs tindran ara la missió gairebé impossible de posar punt final al domini del Barceloneta a la lliga, que ja fa onze temporades que dura.

Renovacions

El CN Terrassa afrontarà la final de la lliga després d’assegurar-se la continuïtat fa pocs dies de dos dels seus pals de paller del primer equip: els internacionals Iñaki Aguilar i Sergi Mora.