Més esport

El Rubí Cent Patins femení revalida el títol de lliga

Hoquei en línia. Va derrotar per 3-0 el Valladolid en el segon partit de la final

El Rubí Cent Patins femení va revalidar el títol de la lliga elit, va encadenar el segon consecutiu i el tercer de la seva història. El conjunt vallesà va guanyar el segon partit de la final del play-off contra el Valladolid Panteras per 3-0. En el primer partit disputat a Valladolid les catalanes també es van imposar, per 1-4, i ja no va ser necessari disputar el tercer.

La primera meitat va ser molt anivellada i només en el darrer minut Maria Ayala va poder avançar el conjunt local. En la segona part el Rubí va incrementar el seu avantatge i va sentenciar el partit amb gols d’Ainhoa Merino i Eva Marques en els darrers quatre minuts. El conjunt del Rubí Cent Patins està format per les porteres Carolina Moreno i Marta Gil, i les jugadores de pista Emmi Jokipelto, Eva Marques, Maria Ayala, Nerea Moya, Mar Hernández, Ana Sierra, Ainhoa Merino, Ignacia Reina, Judit Pareja i Andrea Sehuk.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)