Tennis

Nadal sobreviu al revés de Zverev

Tennis. Va reaccionar i va aconseguir el seu vuitè títol en el Masters 1.000 de Roma quan perdia per 1-3 en el tercer set contra un rival desfermat i el partit es va suspendre per la pluja

Rafa Nadal (1) va derrotar ahir l’alemany Alexander Zverev (2) en la final del Masters 1.000 de Roma per 6-1, 1-6 i 6-3 i avui tornarà a ser el número 1 del món. El balear va obtenir el vuitè títol a Roma i el 32è de la graduació en un duel aturat per la pluja dos cops en el tercer set quan el teutó tenia el partit encarrilat. Nadal va mitigar amb una solidesa granítica la proposta agressiva de l’aspirant. L’inici de Zverev, però, va ser el somiat: un break favorable en el primer joc. El balear va replicar amb un contra-break en el segon joc i va repetir en el quart i el sisè –aixecant un 40-0–. El teutó no va guanyar cap servei: 6-1. Zverev va apujar el nivell i es va arriscar a partir del seu revés a dues mans prodigiós i va escombrar Nadal (1-6). Va continuar en ratxa en el tercer acte amb un break a favor. El partit es va suspendre per la pluja amb 1-3 per a l’alemany. Es va reprendre i amb 2-3 es va tornar a suspendre. L’aturada va tenir un efecte revitalitzador per a Nadal.

En noies, la ucraïnesa Elina Svitolina (4) va derrotar la romanesa Simona Halep (1) per 6-0 i 6-4 i va revalidar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)