Hoquei sobre herba

El Junior torna a quedar-se a les portes

Hoquei sobre herba. Les santcugatenques cauen en la tanda de ‘shoot-out’ de la final de l’Eurohockey Club Trophy davant l’Holcombe anglès

L’hoquei torna a ser cruel amb el Junior. Les santcugatenques han perdut la final de l’Eurohockey Club Trophy a la tanda de shoot-out i es tornen a quedar a les portes d’aixecar un títol. L’Holcombe anglès ha anotat quatre dels cinc llançaments i s’ha fet amb la segona màxima competició continental. Després dels seixanta minuts reglamentaris, el partit ha acabat amb 1-1; les angleses s’han avançat en el segon quart mitjançant Leah Wilkinson a la sortida d’un penal córner. La resposta del Junior, també des del penal córner, l’ha protagonitzat Estefania Piris, que ha empatat en el tercer període.

En la tanda de shoot-out, Carlota Petchamé i Cristina Guinea han fallat els seus llançaments i l’Holcombe, que només n’ha errat un, s’ha acabat alçant amb el títol.