Handbol

Supercopa catalana a Agramunt

Handbol. Barça i Granollers acomiaden el curs aquest vespre amb el record recent de la victòria dels vallesans al Palau Blaugrana, que va trencar una llarga ratxa d’imbatibilitat

Aquest vespre, a les 20.45h, el FC Barcelona i el Fraikin Granollers tancaran la temporada amb la disputa de la supercopa de Catalunya. El partit s’emetrà per Esport 3 i tindrà lloc al pavelló municipal d’Agramunt, amb capacitat per a 400 espectadors, que s’espera que registri un ple absolut. El Barça va fer ahir l’últim entrenament del curs, a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, i Xavi Pascual va ser clar en acabar la sessió: vol tornar al Granollers la derrota que va viure el seu equip al Palau Blaugrana, en l’últim derbi català, que posava fi a gairebé cinc anys d’imbatibilitat en les competicions domèstiques. “Serà difícil, pel moment en què arriba el partit, però volem tancar l’any amb una victòria. A més, ens van guanyar merescudament al Palau, i volem capgirar la situació. No és una qüestió de revenja”, va manifestar el tècnic, que tindrà els dubtes de Lasse Andersson i Aleix Gómez. Pel que fa al Granollers, avui posarà punt final a una molt bona temporada, en la qual ha acabat tercer a la lliga Asobal i ha jugat els quarts de final de la EHF. Els vallesans han anunciat les baixes de sis jugadors i la incorporació d’Antonio Garcia de cara al curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)