Ciclisme

Freixer i Terradas triomfen a Quart

Ciclisme. La tercera prova de l’Open BTT Girona 2018 Càrniques Celrà es va celebrar ahir amb 270 participants

Francesc Freixer (Esteve) i Laura Terradas (Irontech Ambisist Fornells) van ser els vencedors de l’Open BTT Girona 2018 Càrniques Celrà, la tercera cita del qual es va disputar ahir a Quart amb 270 participants. És el tercer triomf de la corredora del BTT Fornells en la categoria femenina, mentre que en la masculina cap corredor encara ha pogut repetir victòria el 2018. És clar que amb els punts acumulats, l’osonenc del Bicis Esteve es converteix en el líder de la general masculina –ho era Narcís López (Biking Point), tercer ahir–, que en dones domina Terradas amb mà de ferro.

La cursa elit, de 31 km –les curses d’adults eren en un circuit de 6.200 m–, la va guanyar Freixer amb solvència, amb 33 segons de marge respecte de Jaume Casals (Scott) i 1:56 de Gerard Blanch (Massi), tercer i millor sub-23, categoria de la qual és el líder com Eloi Batllori (Medinyà), també vencedor i millor a la general en màster 30. Terradas, 26a a la general de la cursa de 24,8, que obria el torn d’adults amb màsters i júniors, va treure 4:54 a Angie Gómez (Costa Brava). Júlia Ribas (Catema) va ser la sub-23 més ràpida i Amàlia Aguilar (Irontech Ambisist Fornells), la màster. En categoria masculina, el triomf va ser per a l’internacional de l’Orbea Tomi Misser en màster 40 i Martí Cateura (Coluer-Ixcor), segon absolut, en júnior. Els vencedors de la segona cursa i líders de la seva categoria van ser: Juan Pérez (La Torreta Bike) cadet, Francesc Julià (Matadepera) màster 50 i Ivette Espinar (Coluer-Ixcor) júnior. Nerea Marfíl (Bicistoni) va guanyar en categoria cadet, la líder de la qual és Claudia Vives mentre que Joaquim Esparreguera (Gerunda) és el primer en màster 60.

Els vencedors de les curses de promoció van ser en prebenjamins Marc Bragulat (Irontech-Tecnic-Ambisist) i Cesca Comas (Cromoly Bikes), benjamins Rubén Caballero (Bike Garraf) i Zaira García (Jufré-ETB), principiants Jan Casanovas (Jufré-ETB) i Aina Sánchez (Irontech Ambisist Fornells), alevins Aleix Casanovas (Jufré-ETB) i Mireia Padrós (Bicicletes Segú) i infantils Adrià Franquesa i Laia Cercuns (Jufré).