Atletisme

L’empordanesa Del Río perd l’hegemonia

Atletisme. Va ser segona en el campionat català de proves combinades en pista coberta després d’aconseguir set títols consecutius

Tamara del Río (AA Catalunya) no va poder aconseguir el vuitè títol consecutiu en el campionat de Catalunya de proves combinades, disputat a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona, i es va haver de conformar amb la segona posició. L’atleta de Mont-ras va fer 5.220 punts i va acabar superada per la subcampiona de l’any passat, Mar Vico (FC Barcelona), que només va fer 67 punts més (5.287). El podi el va completar Clara Gabaldón (AA Catalunya), amb 4.557 punts.

Del Río va guanyar tres de les set proves disputades: en els 100 (14.33), 200 (26.05) i 800 m (2:22.42). En la resta d’especialitats va aconseguir dos segons llocs i un tercer i un quart lloc. Amb tot, no en va fer prou per superar l’atleta del Barça. En la prova també hi va participar Èlia Rovira (GEiEG), que va acabar tretzena, amb 3.525 punts. Aquesta marca la va situar cinquena en la classificació sub-20.