Més esport

El World Tour torna a la Costa Brava

Surf de vela. Es farà entre el 5 i el 10 de juny a la badia de Roses i hi participaran 64 windsurfistes

El circuit PWA World Tour aterra de nou a la Costa Brava per celebrar-hi la quarta prova de la temporada. La competició tindrà lloc entre el 5 i el 10 de juny a la badia de Roses en les modalitats d’eslàlom i hidròpter. El veterà Albeau Antoine, de 45 anys, intentarà revalidar les victòries que va aconseguir l’any passat en les dues modalitats. El francès, que acumula 24 títols mundials, és el segon en la classificació general d’eslàlom i el tercer en la d’hidròpter després de les proves del Marroc, el Japó i Corea del Sud. El circuit mundial continuarà amb cinc proves més: Portugal (13-20 de juny), Gran Canària (15-21 de juliol), Fuerteventura (26 de juliol-4 d’agost) Tenerife (5-11 d’agost) i Alemanya (28 de setembre-7 d’octubre).

La categoria d’hidròpter, que l’any passat es va disputar com a exhibició a la Costa Brava, s’ha consolidat en el circuit mundial. Es diferencia de la resta de modalitats perquè les taules amb què es practica incorporen una estructura fixa sota seu amb dues aletes que provoquen el seu enlairament un metre per sobre de l’aigua.

La prova del PWA World Tour de la Costa Brava, amb base al càmping La Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador, tindrà la participació de 64 windsurfistes de 30 països diferents. Entre els participants més destacats també hi haurà el líder i el segon classificat de la general d’hidròpter, l’argentí Gonzalo Costa Hoevel i el brasiler Mateus Isaac, i el tercer classificat de la general d’eslàlom, el francès Pierre Mortefon. Marc Paré, David Batlle, Jordi Garcia, Ramon Pastor i Víctor Fernández Quiles seran els windsurfistes catalans que prendran part en la prova.

Paral·lelament a la competició, tindrà lloc una nova edició de la Surfalegre, amb una fira de material i una concentració de furgonetes Volkswagen.

EL REFERENT

El veterà Albeau Antoine intentarà revalidar les dues victòries de l’any passat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)