Més esport

Marcos Ruiz dona positiu per testosterona

Halterofília. L’aixecador de Molins de Rei, que ha estat suspès per la federació internacional, està a l’espera de la mostra B del control antidopatge

L’aixecador de Molins de Rei Marcos Ruiz, de 21 anys i un dels referents de l’halterofília catalana i espanyola, ha estat suspès provisionalment per la Federació Internacional d’Halterofília (IWF) per “una possible violació de les normes antidopatge”. Ruiz va donar positiu per testosterona en un control de la USADA (Agència Antidopatge d’Estats Units) realitzat el 18 de novembre. Curiosament, en el control que se li va fer uns dies més tard (3 de desembre), just abans de competir en el mundial d’Anaheim (Estats Units) va donar negatiu. L’aixecador català, campió europeu júnior i sub-23 en la categoria de fins a 105 kg, va ocupar el quart lloc en aquest mundial i es va quedar a només un quilo de la medalla de bronze en arrencada. Ruiz queda ara a l’espera del resultat de la mostra B. La Federació Espanyola d’Halterofília (FEH), que va tenir coneixement del positiu el 15 de maig, l’ha apartat provisionalment de la selecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)