Atletisme

Guerrero pren mides als 1.500 m a Andújar

Atletisme. La migfondista banyolina cobreix la prova en 4:13.32 i queda a menys de 3 segons de la mínima europea (4:10.50)

La banyolina Esther Guerrero (New Balance) va fer el seu primer assalt seriós als 1.500 m amb un bon registre de 4:13.32, a menys de 3 segons de la mínima europea (4:10.50) i que li van servir per acabar en sisè lloc del míting d’Andújar. Al pas per l’última volta, la catalana va quedar en un segon grup i en l’esprint final va poder obtenir el títol honorífic de millor corredora espanyola. La victòria va ser per a l’etíop Dinke Ferdesa (4:09.68).

Tampoc van quedar gaire lluny de les mínimes europees Estela García en 100 m (11.56 i 11.45) i Pedró José Martín en martell (72,09 m i 74,00 m).