El Felmar La Roca guanya l’estatal cadet femení

Handbol. En la categoria masculina el Granollers ha acabat subcampió i el Barça quart

El Felmar La Roca ha guanyat el campionat d’Espanya cadet femení que s’ha disputat a Elda (Alacant). El conjunt vallesà ha derrotat en la final per 24-29 al Malkaitz navarrès, que defensava el títol de la darrera edició. El partit ha sigut molt disputat i al descans s’ha arribat amb un 13-14 per La Roca. En la segona part s’ha mantingut la igualtat, i a onze minuts pel final el Malkaitz guanyava per 23-22. Un parcial de 0-5 de les catalanes els hi ha donat la victòria. En la semifinal La Roca va derrotar dissabte per un ajustat 27-28 a l’Elda, el conjunt amfitrió.

L’estatal cadet masculí s’ha disputat a Alcobendas i el Granollers no ha pogut revalidar el seu títol, i ha sigut el subcampió. Els vallesans han perdut la final contra Ikasa Madrid per un ajustat 28-27. En el partit pel tercer i quart lloc el Barça Lassa ha sigut derrotat per l’Ademar per 30-34.