Hoquei sobre herba

El Polo torna a aixecar la lliga

Hoquei herba. Els barcelonins superen el Junior a la tanda de ‘shoot-out’ i tornen a pujar a un tron que feia dos anys que no tocaven

El Polo torna a regnar. Els barcelonins han superat el Junior a la tanda de shoot-out i alcen la quinzena lliga de la seva història. Després de dos anys sense poder fer-ho, el Polo torna a seure al tron de la lliga.

Els barcelonins han estat superiors a un Junior, que ha venut cara la seva pell. El penal córner ha marcat les diferències en el segon quart; el Polo ha marcat dos dels quatre que ha tingut en el segon període. Borja Llorens ha obert la llauna i Max Plenneveaux ha fet el 2-1. Enmig, reacció del Junior, que ha empatat mitjançant Nil Marí a la sortida de l’únic penal santcugatenc. El Polo, sense ocasió clares, duia la batuta però el Junior ha estat molt ben situat durant els setanta minuts incordiant els homes talentosos dels locals. Els santcugatencs es defensaven amb molta intensitat intentant trobar una ocasió aïllada per empatar el duel. Ha arribat a falta d’un minut mitjançant Nil Marí que ha forçat els shoot-out amb un golàs. A la tanda decisiva, els barcelonins han estat més efectius i s’han endut la lliga, la quinzena de la seva història.