Atletisme

Marc Alcalà renuncia als Bislett Games d’Oslo

Atletisme. El migfondista del Barça, que dilluns va tenir un paper discret en els 1.500 m del míting de Praga, canvia de plans i ha tornat a Barcelona per sotmetre’s a proves mèdiques

El gavanenc Marc Alcalà (FC Barcelona), un dels aspirants a obtenir el bitllet per a l’europeu de Berlín en els 1.500 m, ha hagut de fer momentàniament un canvi de plans. El migfondista blaugrana estava inscrit demà en els prestigiosos Bislett Games d’Oslo, la cinquena etapa de la Lliga del Diamant, però hi ha acabat renunciant pels seus problemes físics i el discret paper que va tenir dilluns en el míting de Praga, on no va poder passar de l’onzè lloc amb 3:49.57. “Fins al míting d’Eivissa la preparació anava molt bé, però la setmana passada va competir amb febre en la milla d’Aranda i des d’aleshores els entrenaments no han acabat de sortir. És millor que hagi tornat i que li facin alguna analítica per veure si hi ha algun problema”, explicava ahir el seu entrenador, Josep Antoni Prieto.

Encara resta un mes i mig per poder obtenir les mínimes per a l’europeu, però curiosament no hi ha cap atleta espanyol que l’hagi obtingut en els 1.500 (3:38.10). Amb el salt momentani d’Adel Mechaal als 5.000 i 10.000 m, el ventall de possibilitats s’amplia i la situació pot canviar radicalment divendres, en el míting de Huelva, una reunió ideal per a la consecució de millors marques en mig fons i fons. En aquest sentit, no faltaran a la cita Llorenç Sales, que ja va competir ara fa dos anys en l’europeu d’Amsterdam, i el jove Jordi Torrents, que ha passat un hivern complicat per culpa d’una lesió al calcani, però que el cap de setmana passat ja va participar en el català sub-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)