Atletisme

El Barça, sense Yulimar Rojas

Atletisme. L’equip blaugrana lluitarà pels títols de lliga masculí i femení, tot i la baixa d’última hora de la campiona mundial de triple

El FC Barcelona, segon en l’última edició del campionat de lliga estatal tant en categoria masculina com en femenina, lluitarà avui per obtenir el màxim guardó en la jornada final que es disputa a Sòria i Castelló, respectivament. Els clubs de referència són el Playas de Castelló –9 títols seguits en homes– i el València Esports –25 en dones–, que tornen a ser els màxims favorits per allargar una temporada més la seva hegemonia.

L’equip femení del Barça tindrà la baixa d’última hora per uns problemes burocràtics d’un dels seus principals referents, la veneçolana Yulimar Rojas, triple campiona mundial de triple salt. La deixebla d’Ivan Pedroso, que encara no s’ha estrenat en la campanya a l’aire lliure, tenia previst competir en llargada i hauria assegurat uns punts molt valuosos en el còmput global. Sense Rojas, en les files blaugrana no faltaran a la cita les velocistes Cristina Lara, Jael Bestué i Carmen Sánchez, i la marxadora Raquel González, entre d’altres. L’AA Catalunya, que defensa el cinquè lloc del curs passat, també lluitarà en el grup del títol, els vuit primers, mentre que l’Avinent Manresa no hauria de patir per conservar la categoria a Valladolid.

Tot i les baixes de Fifa (sancionat) i Alcalà (amb molèsties en un abductor), el Barça presenta un equip molt competitiu a Sòria, encapçalat per Óscar Husillos. L’AA Catalunya i l’ISS l’Hospitalet lluitaran per la permanència a Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)