Handbol

La cançó de l’estiu

Handbol. El Bordils juga aquest vespre a casa (19 h) la final de la copa catalana contra el Sanes i s’assegura rebre el Barça o el Granollers en la supercopa després del triomf d’ahir a Barberà

bordils 30 sant cugat 27

CLUB HANDBOL BORDILS:Sergi Mach (5), Xicu Reixach (2), Márquez (2), Prat (5), Comas, Vilanova, Oliver, Moreno (2), Hospital (2), Pep Reixach (8), Pou, David Mach i Fornès (4).HANDBOL SANT CUGAT:Esparza, Tous (4), León (1), Galan (1), March (3), Cortés (7), Campo, Gutiérrez, Peiró, Mas (3), Ortega (7), Basela (1), Rubiño i Vazdor.

El Bordils pot tornar a guanyar la copa catalana, avui al Blanc i Verd (19 h), en la darrera de les quatre finals que s’hi disputen –infantil femenina, cadet masculina i sènior femenina abans–. El conjunt de Sergi Catarain, després de la cinquena permanència a plata el curs en què va fer el pitjor inici, pot posar el colofó a una temporada exigent i que, des d’ahir, té la cançó de l’estiu com a fil musical fins que arribi la visita del Barça Lassa o el Fraikin Granollers a Bordils. Com en quatre dels cinc darrers anys –dos cops els blaugrana primer i després els vallesans–, amb el parèntesi de fa un any, quan els de Pau Campos van caure en els quarts de la copa.

El Bordils i el Sanes repetiran avui la final de fa dues temporades. Els bordilencs no guanyen el títol des de la fase disputada a Blanes, en el comiat de Marc Canyigueral, que precisament abans-d’ahir confirmava el final d’un cicle de tres anys en l’Asobal. El Sant Esteve Sesrovires va guanyar 29-22 la Roca ahir en la primera semifinal i, després, el Bordils va superar el Sant Cugat, a Barberà del Vallès. “Ens ha costat molt perquè els contactes als quals estem acostumats... Es notava la diferència. Però hem estat bé en general”, va dir Sergi Catarain amb referència a la semifinal, amb moltes exclusions per al conjunt de plata i fins i tot una desqualificació: David Masó, quan s’havien jugat 12:02 (7-6). “És un xoc; ni agressió ni res”, puntualitzava el tècnic, que reconeixia la falta de continuïtat en el joc tot i mantenir sempre l’avantatge: “Hem fet moltes rotacions, amb jugadors que durant l’any no han tingut protagonisme i que avui l’han hagut d’assumir i fins i tot agafar responsabilitats en moments concrets, per créixer i fer-se grans.”

“Ens assegura un partit de supercopa contra el Granollers o el Barça i hem superat la barrera de l’any passat. Estem molt contents”, valorava Cata, que avui ja podrà disposar de Jordi González a la porteria –ahir van jugar Joan Comas, que va descansar en els quarts contra el Granollers B (28-29), i David Mach (avui)–, del canoner Arnau Palahí i de Marc Combis a l’extrem.

“Era una pressió afegida, acumulem quatre setmanes de descàrrega i poc entrenament de qualitat”, va dir el tècnic del Bordils sobre la final, ja concedida al Blanc i Verd abans de les semifinals. L’equip no es va deixar sorprendre a l’inici (2-0 i 4-2) i, després d’un primer intercanvi, sempre favorable (12-11), va marxar al descans amb 4 gols d’avantatge (16-12). Després encara va fer més gran l’escletxa (20-14 i 24-18), però el Sant Cugat no es va rendir i va fer suar el Bordils fins al final perquè es va posar a un gol (27-26).

EL COLOFÓ

“Hem superat la barrera de l’any passat. Estem molt contents”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)