El Bordils guanya la copa tres anys després (31-23)

Handbol. La final, al Blanc i Verd, l’han sentenciat els de Sergi Catarain des del parcial de 7-2 que els donava la primera màxima de 5 (9-4)

El Bordils ha guanyat la copa després de superar el Sanes 31-23 en la final de copa disputada al Blanc i Verd i recupera un títol que se li resistia des del 2015 quan va guanyar-lo a Blanes enfront el Sant Cugat; a qui va superar ahir en la semifinal a Barberà del Vallès i es va assegurar tornar també a rebre un equip català de l’Asobal a l’inici del curs 18-19.

La primera meitat ha estat marcada per les alternatives, amb 0-2 d’inici i un parcial de 7-2 per als locals que ha donat l’avantatge als de Sergi Catarain, que han disposat de la màxima de 5 (9-4) abans del descans. Després, el sostre ha arribat als 6 amb Sergi Mach liderant l’atac local (24-18) i, en el darrer minut, Oliver (30-23) i Moreno (31-23) han ampliat més la diferència.