Futbol sala

El Barça Lassa i el Catgas reforcen la porteria

Futbol sala. Dídac Plana formarà part de la plantilla blaugrana després de dues temporades cedit al Jaén mentre que Miquel Feixas deixa el filial culer i fitxa pel nou projecte colomenc

El Barça Lassa i el Catgas Energia Santa Coloma tindran nous inquilins a la porteria per la propera temporada. Dídac Plana i Miquel Feixas vestiran la samarreta barcelonina i colomenca, respectivament, l’any que ve. Tots dos clubs van confirmar ahir dues altes que ja feia unes setmanes que es rumorejaven.

Dídac Plana somreia d’orella a orella ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de molts anys picant pedra podrà vestir la samarreta del Barça. El porter d’Arenys de Mar, de 28 anys, es va formar al cadet i el juvenil blaugrana i va emprendre un llarg viatge de formació que l’ha acabat conduint, després de més de deu anys, en un dels dos porters de la primera plantilla. Andreu Plaza, l’actual tècnic del Barça, ja el va entrenar a Guadalajara, en la seva primera experiència lluny de Catalunya (2008-10). Després va passar per Saragossa (2010-13), Santa Coloma (2013-2016) i Jaén (2016-2018). “És el moment idoni per tornar, ja he madurat”, va dir Dídac als mitjans del club. El porter d’Arenys suplirà la baixa de Paco Sedano i compartirà els tres pals amb Juanjo Angosto.

De la seva banda, el Catgas també va anunciar ahir el fitxatge de Miquel Feixas, el fins ara capità del filial blaugrana a la segona divisió. Feixas, de 21 anys, firma amb el conjunt colomenc fins al 2021 i compartirà porteria amb Cristian i Abraham. “Estic molt orgullós de formar part de degà del futbol sala estatal i content de fer un pas endavant més en la meva carrera”, va dir ahir Feixas, que es converteix en el quart fitxatge del club colomenc.

TRAJECTÒRIA

Dídac ha jugat a Guadalajara, a Saragossa, a Santa Coloma i a Jaén
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)