Futbol sala

El Catgas tanca la plantilla amb dos brasilers

Futbol sala. Maico i Thalles vestiran la samarreta colomenca el curs vinent

El Catgas Energia Santa Coloma va donar per enllestida la confecció de la plantilla 2018/19 ahir amb el fitxatge de dos brasilers. El pivot Maico i el tanca Thalles Lima vestiran la samarreta colomenca la temporada vinent. El primer, de 30 anys, arriba a Santa Coloma procedent del Palma Futsal, on ha militat les darreres dues temporades, té experiència internacional i firma contracte fins a l’estiu vinent. Per la seva banda, el jove Thalles Lima, que farà 19 anys al mes d’agost, és una aposta de futur procedent del Magnus Futsal, un dels equips més potents del Brasil i on ha compartit vestidor amb Falcao, un dels emblemes del futbol sala mundial. El tanca, que es va formar al Santos, ha signat contracte amb l’entitat colomenca fins al 2022.

D’aquesta manera, el Catgas Energia Santa Coloma tanca el capítol d’altes i baixes d’un nou estiu mogut. Uri Santos, Miquel Feixas, Albert Cardona, Alex Verdejo, Thalles Lima i Maico són els nous fitxatges per al curs 2018/19, mentre que Ari Santos, Juanqui, Iago Míguez i Javi Rodríguez no continuaran militant en la plantilla la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)