Atletisme

El doble repte de Maria Vicente

Atletisme. El prodigi de l’ISS l’Hospitalet vol ratificar el seu regnat en l’heptatló en l’europeu sub-18 de Gyor i també competirà en triple salt amb els Jocs de la Joventut de Buenos Aires a l’horitzó

Maria Vicente (ISS l’Hospitalet) va volar ahir cap a la població hongaresa de Gyor amb un doble repte en l’europeu sub-18. La flamant campiona mundial juvenil d’heptatló vol ratificar el seu regnat en les proves combinades i, a més, competirà en el concurs de triple salt amb el propòsit de guanyar-se una plaça per als Jocs de la Joventut, que es disputaran a l’octubre a Buenos Aires. El doble repte del prodigi de l’Hospitalet a Gyor farà que tingui el programa ben atapeït durant quatre dies: amb els 100 m tanques, l’alçada, el pes i els 200 m de l’heptatló en la jornada de dijous; la resta de la combinada (llargada, javelina i 800 m), divendres; la qualificació de triple salt, dissabte, i la final, diumenge.

Més enllà de Vicente, l’expedició catalana la formen deu atletes més: Bernat Erta (FC Barcelona), en 400 m; Eric Guzmán (Cerdanyola), en 800 m; Àngel Torrero (Sant Boi), en alçada; Artur Coll (FCB) i Biel Tenias (Laietània), en perxa; Adrià Navajón (FCB), en llargada; Eloi Santafé (JA Sabadell), en decatló; Paul McGrath (Cornellà Atlètic), en 10.000 m marxa; Laura Centella (AA Catalunya), en 400, i Marina Martínez (Laietània), en 800 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)