Natació

Corró s’exhibeix en els 400 m estils

Natació. La nedadora d’Inca brilla en la segona jornada del campionat d’Espanya, en què no va competir Mireia Belmonte

La nedadora d’Inca Catalina Corró (Bidasoa XXI), flamant campiona dels Jocs Mediterranis de Tarragona en els 400 m estils, va fer palés el seu bon moment de forma imposant-se en aquesta prova del campionat d’Espanya amb una gran marca de 4:38.16. Corró s’entrena al CAR de Sant Cugat a les ordres de José Antonio del Castillo i, sense Mireia Belmonte, que tampoc va fer acte de presència en la segona jornada a Mairena del Aljarafe, va vèncer amb gairebé deu segons de marge respecte de la gallega del CN Sabadell Beatriz Gómez (4:47.89). Corró gaudeix més que mai de la natació un any després que li van extirpar un tumor cerebral. En els 400 m estils masculins, Àlex Castejón (CN Calella) va ocupar el segon lloc (4:19.16), rere del nedador del Real Canoe Hugo González (4:18.66).

La sabadellenca Judit Ignacio va tornar a brillar en els 50 m lliures (26.40), només superada per la francesa Lou Ditiere (26.28). En els 100 m esquena, Mireia Pradell (CN Barcelona) va acabar tercera, amb 1:04.19.

Títol del CN Sabadell

La jornada es va tancar amb el títol del CN Sabadell en els 4x200 m femenins (8:15.32), davant del CN Terrassa (8:17.92), mentre que el quartet del Sant Andreu va ser desqualificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)