Ciclisme

Triomf d’Ariadna Trias al País Basc

Ciclisme. L’empordanesa del Sopela Women’s Team va guanyar la cursa de casa del seu equip, a Larrabasterra

Ariadna Trias (Sopela Women’s Team) va aconseguir el seu segon triomf de la temporada a Larrabasterra, la casa del seu equip, un any després d’incorporar-se a l’estructura basca. La cursa corresponent al Torneo Euskaldun tenia 75 quilòmetres amb dos passos per l’Alto de Andrakas i era la segona del cap de setmana, l’endemà de la de Tolosa, amb 114 quilòmetres gairebé plans, que es disputava a la tarda.

“En els dos passos per la pujada de Sopela se seleccionava el grup i es tallava en unes sis o vuit unitats. Però la primera vegada el tall no ha estat prou bo perquè hi havia corredores juvenils en el grup i ens han neutralitzat amb alguna altra d’elit. Hem estat controlant la cursa en tot moment, atentes als talls i, tot i que una corredora ha obert una mica de forat, l’equip ha treballat després per anul·lar-la i tenir possibilitats de guanyar”, va dir sobre la cursa la ciclista de Mont-ras (1995), que n’explicava el desenllaç: “En l’últim pas s’ha tornat a fer una selecció per força i la cosa ha anat endavant. En el grup en què anava no volien col·laborar, menys Tata [Carolina Martins, segona en les dues curses del cap de setmana], així que juntes hem començat a estirar el grup i després ella ha deixat un forat quan jo li estava donant un relleu. M’ha permès anar endavant, a poc a poc he anat picant temps i avançant fins a arribar a la línia de meta.”

Ariadna Trias, que l’estiu passat va fitxar pel conjunt basc procedent del Catema.cat, havia guanyat la darrera etapa de la volta a Burgos al maig, també després d’una escapada en solitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)