Més esport

45 podis del Salt a l’estatal

Gimnàstica artística. El club saltenc, amb 60 gimnastes a Guadalajara, va ser el segon en la classificació per equips. Avui s’obre la sisena edició del Trofeu Vila de Salt

Els 60 gimnastes del Salt GC van aconseguir 45 podis en el campionat estatal a Guadalajara, competició en la qual el Porqueres va aconseguir dues medalles, les de Carla Jordà en paral·leles base 1 i Carlota Santamaria en base 6.

Per al Salt Gimnàstic Club, segon per equips darrere el Xelska, Gabriel Barris (nivell 5) i Marc Hernández (base 2) van ser proclamats campions estatals de les seves categories. Paula Verdú (8), Carla Manzaneda (7) i Juliette Coley (VO2) van ser segones, i Santiago Cancio (nivell 5) i Júlia Ramonet (VO3) van guanyar el bronze.

El campionat estatal servia també per preparar l’europeu de Glasgow, per al qual hi ha convocats Nora Fernández i Pau Jiménez. En el nivell 10 la gironina va guanyar l’or en salt i Aida València (N9) també en salt i plata a terra; Bonnie Godino (N8), bronze en salt, i Jana Faixó (VO4), or a barra. Júlia Ramonet (VO2) va guanyar un altre bronze, en paral·leles, i Èlia Ribas l’or a barra; Juliette Coley (VO2), plata en paral·leles i bronze a barra; Carla Manzaneda (base 7), or en paral·leles i plata a barra i terra; Paula Verdú (base 8), or a terra, plata en paral·leles i barra, i Andrea Chavarria, plata en salt i bronze a barra; Ashley Blancada (base 5), plata en paral·leles, i Núria Mora (base 4), plata en salt.

En nois, en el nivell 9, Hugo Rebollar va obtenir el bronze en anelles i Gerard Coromines en salt. Pau Jiménez (N8), or a terra i plata en paral·leles i en anelles; Gabriel Barris (N5), or en anelles i Santiago Cancio en cavall amb arcs i bronze en paral·leles; Marc Hernández (N2), or en anelles i barra, i plata a terra, cavall amb arcs i paral·leles; Miquel Velázquez (N1), or en anelles i salt; Marc Rigo (Promogym 5), plata en salt, i David Pérez (Promogym 4), bronze en salt.

El Salt GC organitza la sisena edició Trofeu Vila de Salt, amb 276 participants de 14 clubs, amb la inauguració avui i el sopar de gala demà.

GLASGOW

Nora Fernández i Pau Jiménez formen part de la convocatòria per al pròxim europeu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)