Més esport

Carol Routier: “El meu objectiu és intentar-ho”

Triatló. La banyolina parla de l’accident i la posterior recuperació, quan farà tot just tres mesos que la va atropellar un cotxe quan s’entrenava

Carol Routier (Banyoles, 1990) va complir 28 anys per Sant Jordi i, el mateix dia demà fa tres mesos, va ser atropellada frontalment per un cotxe quan s’entrenava, per una distracció del conductor. “Des del dia mateix a la nit vaig ser conscient que havia tornat a néixer” apunta la triatleta internacional, la única catalana en competir en uns Jocs Olímpics, en l’entrevista que surt publicada demà a L’Esportiu.

Routier, ingressada a l’hospital Josep Trueta de Girona aquell dilluns amb ferides de consideració, explica com va viure el seu entorn l’accident –la seva parella Mario Mola era a Bermuda per competir en les sèries mundials de triatló– i com veu el seu retorn a la pràctica esportiva. “ Sé que no et poden dir un termini i, a més, cada persona és un món... Sí que és veritat que cada dia puc fer més coses i, al final, ser i sentir-me independent per fer les coses diàries ja em fa sentir molt feliç” diu. I apunta: “El meu objectiu és intentar-ho i mirar d’estar a Tòquio”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)