Més esport

S’inicia el camí cap a Tòquio

Vela. Deu catalans disputaran del 2 al 12 d’agost el mundial de classes olímpiques que atorga places per país per als propers Jocs Olímpics

Deu regatistes catalans, tres nois i set noies, participaran entre el 2 i el 12 d’agost en el mundial de classes olímpiques que es farà a la localitat danesa d’Aarhus. Aquesta competició posarà en joc 101 places per país de les 250 disponibles en les dotze classes que hi haurà en els Jocs Olímpics de Tòquio del 2020. L’equip preolímpic espanyol desplaça 52 regatistes (30 nois i 22 noies) que buscaran una plaça per a Espanya en la seva classe, i a partir d’aquí i fins al 2020 hi haurà la lluita entre ells per veure qui es classifica per a Tòquio, ja que només hi pot haver un participant per país.

La representació catalana en l’equip estatal estarà formada per Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez en 470 masculí, Àlex Muscat en Finn i Món Cañellas en Láser pel que fa a la categoria masculina, i en la femenina hi haurà dues tripulacions catalanes en 49er FX, amb les germanes Carla Munté i Marta Munté, i Aura Miquel i Núria Roca. En 470 femení hi haurà dos vaixells amb catalans, les cosines Bàrbara Cornudella i Sara López, i Sílvia Mas i la canària Patricia Cantero.

En 470, Mas i Cantero són quartes del rànquing mundial i Cornudella i López, vuitenes, i en el mundial es reparteixen vuit places olímpiques, i en nois Xammar i Rodríguez són novens del rànquing mundial i es donen vuit llocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)