Natació

L’equip tècnic s’apropa al podi i acaba quart en l’europeu de natació artística

Natació artística. El conjunt estatal, amb tres catalanes, ha tingut una puntuació de 89.8716 i s’ha quedat a 0.48 punts de la medalla de bronze que ha sigut per Itàlia (90.3553)

L’equip tècnic d’Espanya s’ha apropat al podi de l’europeu i ha finalitzat en la quarta posició a només 0,48 punts de la medalla de bronze que ha sigut per Itàlia. El conjunt estatal amb les catalanes Berta Ferreras (Kellípolis), Meritxell Mas (Les Franqueses) i Paula Ramírez (Kallípolis) ha fet una bona posada en escena i ha sumat 89.8716 punts. L’equip italià ha sortit en la darrera posició i ha aconseguit una puntuació de 90.3553 que l’han situat en el podi. El títol ha sigut per Rússia amb 94.6000 punts.

La madrilenya Irene Jimeno (Retiro) ha finalitzat en la cinquena posició de la final de solo tècnic. Jimeno, de 16 anys i encara en la categoria júnior, ha fet una puntuació de 87.5552 i s’ha quedat molt aprop de la grega Evangelia Platanioti, quarta amb 87.5937 punts. El títol ha sigut per la russa Svetlana Kolesnitxenko amb 93.4816 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)